Over Trio

Schildersbedrijf Trio, bestaat inmiddels meer dan 65 jaar, Ed Laukens is de derde generatie en samen met zijn partner Edgar van der Heeden zijn ze het tegenwoordige gezicht van het Bleiswijkse schildersbedrijf.

Nadat Ed de vierjarige vakopleiding NIMETO  in Utrecht met vlag en wimpel had doorlopen is hij, bij Frans zijn vader, gaan werken. Versterking werd 15 jaar geleden gevonden en kwam Edgar als partner bij de zaak.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, om dit te waarborgen werken we nauw samen met onze klanten, onafhankelijk of dat particulier of zakelijk is. Alle schilder, behang en saus en spuitwerkzaamheden, zowel binnen als buiten, verzorgen we zelf. Voor uitstekende duurzaamheid en een fraai resultaat zijn de materialen die we gebruiken van de allerhoogste kwaliteit.

Voor klussen die niet precies binnen ons vakgebied passen werken we nauw samen met partners waar we jarenlange ervaring mee hebben. Door deze keuze worden alle opdrachten door echte professionals uitgevoerd, kwaliteit en prijs zijn hierdoor  uitstekend in balans. Dus ook voor glasschades of houtrot reparaties bent u bij ons op het juiste adres.

Middels workshops, cursussen, beursbezoeken en de nodige vakliteratuur blijven wij continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied!

Kortom, we zijn een klein schildersbedrijf, hierdoor zijn de contacten met onze klanten direct, dat is wel zo helder voor u en komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid duurzaamheid en een puik stukje vakwerk, daar staat Trio voor……al meer dan 65 jaar….

Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Graag komen we bij u langs om dit verder te bespreken.

Bel of mail voor contact naar schildersbedrijf Trio 010 – 521 24 49
Mailadres: schilder.trio@kpnmail.nl